Trouwerijen bij Renbaan Duindigt

Maak van uw trouwdag een onvergetelijke ervaring bij Renbaan Duindigt. Gelegen in een groene oase in de randstad, biedt ons terrein de perfecte locatie voor een prachtige en unieke huwelijksdag.

Zowel binnen als buiten

Omringd door de serene natuur van het landgoed Duindigt, kunt u genieten van een romantische ceremonie en een feestelijke receptie.

Onze faciliteiten en prachtige omgeving zorgen voor een betoverende achtergrond, terwijl ons toegewijde team ervoor zorgt dat elk detail van uw dag perfect verloopt. Van het stallencomplex tot de weelderige paddocks, iedere hoek van ons terrein biedt een idyllische setting voor uw speciale momenten.

Bij Renbaan Duindigt kunt u zowel binnen als buiten trouwen, afhankelijk van uw wensen en het seizoen. De historische charme van ons terrein voegt een extra vleugje romantiek toe aan uw ceremonie, terwijl onze moderne voorzieningen ervoor zorgen dat uw gasten comfortabel zijn en niets tekortkomen.

Contact opnemen
Robbie Z (Ziggy2000)
Robbie Z (Ziggy2000)
2024-06-08
Gf Groos
Gf Groos
2024-06-04
Jasper De Jong
Jasper De Jong
2024-06-04
Harry Hanson
Harry Hanson
2024-04-02
Magda Jonas-Wojtasiak
Magda Jonas-Wojtasiak
2024-02-21
Remko Zuiderwijk
Remko Zuiderwijk
2023-10-16
Luuk van Malenstijn
Luuk van Malenstijn
2023-10-03
Reinier van der Pijl
Reinier van der Pijl
2023-09-29
Hans Van der Linde
Hans Van der Linde
2023-09-24
Derby day, druk bezocht en leuke atmosfeer Vandaag super dag beleefd. heerlijk weer, leuke koersen en gezellig veel publiek. jammer dat dit niet vaker meer is op Duindigt. organisatie doet z'n best.

Laat uw trouwerij verzorgen door Renbaan Duindigt

Ons ervaren evenemententeam staat klaar om u te helpen bij de planning en uitvoering van uw trouwdag, van de ceremonie tot de receptie en het feest. Wij bieden op maat gemaakte arrangementen die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en wensen, zodat uw bruiloft precies wordt zoals u het altijd gedroomd heeft.

Naast de prachtige locatie biedt Renbaan Duindigt diverse mogelijkheden voor catering en entertainment, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een feest dat tot in de puntjes verzorgd is. Van intieme ceremonies tot grootschalige vieringen, wij hebben de ruimte en expertise om uw droomhuwelijk werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw droomhuwelijk bij Renbaan Duindigt te realiseren. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Contact opnemen