Vergaderingen bij Renbaan Duindigt

Dé perfecte vergader locatie vind u hier! Gelegen op de grens van Den Haag en Wassenaar.

Vergaderen midden in de natuur

Op zoek naar een unieke locatie voor uw volgende vergadering of zakelijke bijeenkomst? Renbaan Duindigt biedt een inspirerende vergaderruimte te midden van de serene natuur van het landgoed Duindigt. Gelegen op de grens van Den Haag en Wassenaar, is onze locatie perfect bereikbaar en biedt het een rustige en groene omgeving die bijdraagt aan productieve en creatieve sessies.

Onze vergaderruimte is modern ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw bijeenkomst soepel te laten verlopen. Denk aan audiovisuele apparatuur, comfortabele zitplaatsen en een snelle internetverbinding. De ruimte kan flexibel worden ingedeeld om te voldoen aan de specifieke wensen van uw vergadering, workshop of seminar.

Contact opnemen
Robbie Z (Ziggy2000)
Robbie Z (Ziggy2000)
2024-06-08
Gf Groos
Gf Groos
2024-06-04
Jasper De Jong
Jasper De Jong
2024-06-04
Harry Hanson
Harry Hanson
2024-04-02
Magda Jonas-Wojtasiak
Magda Jonas-Wojtasiak
2024-02-21
Remko Zuiderwijk
Remko Zuiderwijk
2023-10-16
Luuk van Malenstijn
Luuk van Malenstijn
2023-10-03
Reinier van der Pijl
Reinier van der Pijl
2023-09-29
Hans Van der Linde
Hans Van der Linde
2023-09-24
Derby day, druk bezocht en leuke atmosfeer Vandaag super dag beleefd. heerlijk weer, leuke koersen en gezellig veel publiek. jammer dat dit niet vaker meer is op Duindigt. organisatie doet z'n best.

Alles in één

Naast de praktische voorzieningen, biedt Renbaan Duindigt een prachtige omgeving die ideaal is voor een ontspannende pauze of een inspirerende wandeling. Tijdens uw bezoek kunt u genieten van het uitzicht op de renbaan en de omliggende natuur, wat zorgt voor een unieke en verfrissende vergaderervaring.

Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij de organisatie van uw bijeenkomst. Of het nu gaat om catering, technische ondersteuning of het creëren van een inspirerende setting, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Na afloop van uw vergadering kunt u ontspannen en netwerken in onze horecagelegenheid, waar wij een selectie aan drankjes en hapjes serveren.

Bij Renbaan Duindigt combineren we de serene sfeer van het landgoed met de professionele faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw vergadering bij ons te plannen.

Contact opnemen